Najlepšie detské hračky pre všetkých chlapcov

Odkedy začnú chlapci chodiť, je veľmi ťažké ich zastaviť. Každú chvíľu vymýšľajú nové veci, sú neustále v pohybe (alebo skôr v behu) a je veľmi ťažké vytrhnúť ich zo zápalu hry. Rozbité kolená, monokle a drobné škrabance sa stávajú každodennou realitou ich akčného detstva. Aby však „nerobili zlobu“ a miesto toho sa pekne hrali, potrebujú na to zopár vhodných rekvizít.

Najlepšie detské hračky pre chlapcov         

Vybrať hračku pre malého chlapca nie je až také ťažké. Hračkárstva sú dnes plné všakovakých hračiek od výmyslu sveta, ktoré dokážu chlapcov zabaviť na dlhé hodiny. Chlapcov zaujíma všetko od áut cez stavebnice až po knihy či rôzne figúrky. Jediné, čo neodporúčame kupovať malých chlapcom, sú makety zbraní. Netreba v nich zbytočne budovať tieto návyky od prvého roka života, na to príde čas s nástupom počítačových hier a akčných filmov ;)

Lopty a športové vybavenie

V zdravom tele zdravý duch. V tomto hesle by sa mal niesť váš prvý výber hračiek pre malých chlapcov. Chlapci milujú všetko spojené so športom. Hokejky, lopty, tenisové rakety, skateboardy, preliezky, jednoducho všetko, vďaka čomu budú tráviť čas na čerstvom vzduchu a zdokonaľovať sa v pohybových aktivitách, je ideálnym darčekom pre malého chlapca. 

Súpravy na majstrovanie

Po vzore šikovného tatina sa chlapec bude snažiť imitovať každú jednu vec, ktorú spraví práve ocino. V súvislosti s týmto faktom si dávajte pozor aj na ďalšie veci – určite nechcete, aby vás dieťa počulo nadávať, hulákať alebo videlo fajčiť – dávali by ste mu tak ten najhorší príklad. Chlapec sa rozhodne poteší kufríku s náradím alebo fúriku s lopatkou a hrablami, vďaka ktorým môže tatinovi pomáhať v byte aj na záhrade.

Dopravné prostriedky

Tatrovka, trojkolka, odrážadlo, bicykel, kolobežka – akékoľvek premiestňovadlo si chlapec okamžite zamiluje a určite vám nebude stačiť jedno. Tatrovku použijete na záhrade, trojkolku na výletoch do mesta a šlapaciu káru u babky v humne. Odporúčame vám vybrať si prostriedky, ktoré nejazdia samé. Tie elektrické sú za prvé drahšie a za druhé dieťa sa na nich neunaví.

Výbava do prírody

Maskáčová súprava, s ktorou bude vyzerať presne ako tato alebo dedo pri ceste na ryby či na poľovačku, vlastný malý stan, batoh, turistické oblečenie a obuv – jednoducho opäť naozaj široká paleta predmetov, vďaka ktorým môže chlapec tráviť voľný čas v prírode na čerstvom vzduchu – či už s rodinou alebo v detskom letnom tábore.